U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
FAQ

2. Persoonsgegevens

 • Aanhef *
 • * Verplicht

Veelgestelde vragen

1. Online ticketverkoop en entree

 • Waarom koop ik mijn ticket vooraf online?

  Zo kunt u uw bezoek plannen. Het bespaart tijd want u hoeft niet langs de kassa van Museum Het Valkhof. Met het ticket kunt u direct het museum in. Heeft u een kortingspas? Vergeet dan niet deze in combinatie met het ticket mee te nemen tijdens het museumbezoek. Beide worden gecontroleerd bij de entree van het museum.

 • Ik heb een pas met recht op gratis toegang tot het museum, moet ik dan ook online een ticket kopen?

  Nee, het is niet nodig om een online ticket te kopen. U kunt direct naar de toegangscontrole van het museum, daar wordt uw Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Rembrandtkaart, ICOM kaart of Vriendenpas van Museum Het Valkhof gescand.

 • Waarom moet ik een datum selecteren?

  We vragen u een datum te selecteren voor uw bezoek. Uw ticket(s) is/zijn enkel geldig op de door uw gekozen dag. Door een datum te selecteren, weten wij wanneer u van plan bent het museum te bezoeken en kunnen wij u vooraf optimaal informeren.

 • Kan ik aan de kassa ook een ticket kopen?

  Aan de kassa van het museum kunt u tijdens openingstijden een ticket kopen dat op die dag geldig is.

 • Wat als het niet lukt online tickets te bestellen?

  Lukt het niet online ticket(s) te bestellen? Probeer het dan op een later moment nog eens.
  Natuurlijk kunt u ook contact opnemen.
  Maandag t/m zondag tussen 09:00 – 17:00 uur
  T +31 (0)20 244 2877
  E support@globalticket.nl

 • Kan ik mijn tickets na aankoop nog restitueren of omruilen?

  Aangeschafte tickets kunnen niet worden gerestitueerd en/of omgeruild. Uw ticket(s) is/zijn geldig op de door uw aangegeven dag.

 • Kan ik tickets kopen voor een groep?

  In de ticketshop kunt u per tickettype maximaal 15 tickets tegelijkertijd kopen. Komt u met een groep van meer dan 15 personen? Plaats dan een nieuwe bestelling. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij groepsarrangementen aan. Hier vindt u meer informatie over de groepsarrangementen.

 • Wat is een herhaalticket?

  Een herhaalticket biedt de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief de tentoonstelling Ik, Maria van Gelre voor een tweede keer te bezoeken, na de wisseling van de pagina’s van het gebedenboek. Het eerste ticket biedt toegang van 13 oktober t/m 23 november 2018. Het tweede ticket biedt toegang van 24 november t/m 6 januari 2019.

 • Is het noodzakelijk om de audiotour online te bestellen?

  Indien u gebruik wilt maken van de audiotour raden wij u aan deze online te bestellen. U kan uw audiotour ticket inleveren bij het uitgiftepunt. Bezoekers met audiotour ticket hebben voorrang ten opzichte van bezoekers zonder ticket.

2. Tentoonstellingen en activiteiten

 • Wat kan ik bezoeken met mijn ticket?

  U heeft toegang tot Museum Het Valkhof. Natuurlijk kunt u ook het museumcafé en de museumwinkel bezoeken. Heeft u een herhaalticket? Dan heeft u de mogelijkheid de tentoonstelling voor een tweede keer te bezoeken, na de wisseling van de pagina’s van het gebedenboek. Het eerste ticket biedt toegang van 13 oktober t/m 23 november 2018. Het tweede ticket biedt toegang van 24 november t/m 6 januari 2019.Dan heeft u ook toegang tot Museum Het Valkhof nadat de pagina’s van het gebedenboek gewisseld zijn.

 • Kan ik een rondleiding boeken?

  We verwelkomen graag kleine of grote gezelschappen. Hier kunt u meer informatie over groepsbezoeken vinden.

3. Toegankelijkheid mindervaliden

4. Bezoekvoorwaarden

5. Persoonsgegevens

 • Wat doen wij met uw persoonsgegevens?

  Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze privacy statement. Tevens ontvangt u voorafgaand aan uw bezoek een informatieve mail met hierin een routebeschrijving en informatie over de tentoonstelling Ik, Maria van Gelre. Zo kunnen wij u voorafgaand aan uw bezoek optimaal informeren. Na afloop van uw bezoek ontvangt u een mail met de vraag of u wilt deelnemen aan het onderzoek over de tentoonstelling. Dit helpt ons om uw volgende bezoek te optimaliseren.