U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Reserveer je rondleiding door Into the Black Hole

Onze rondleiders staan te popelen om je mee te nemen op een reis door de wereld van zwarte gaten. Elke zaterdag of zondag om 11:30 organiseren we een rondleiding door de tentoonstelling Into the Black Hole. Hier reserveer je een plek in de groep.

Deelname aan de rondleiding en toegang tot het museum kan exclusief op vertoon van een geldig museumticket. In dit geval volgt de betaling van deze tickets voorafgaande aan de rondleiding bij de kassa van het museum. Alle gereduceerde tarieven en kortingskaarten, zoals de museumkaart, gelden. Vergeet je pas niet mee te nemen. Het vooraf kopen van een museumticket met tijdslot is in dit geval dus niet nodig.

Wees op tijd, ook in verband met de betaling van je museumticket. De rondleiding duurt ongeveer 60 minuten. Meer informatie over de rondleiding en Into the Black Hole.

 

Terug naar de reguliere ticketshop van Valkhof Museum

1. Tickets

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Rondleiding Into the Black Hole € 6,00
  € 6,00

  Exclusief de toegangskaartje tot het museum. Deze boek je apart.

 • Totaalprijs

Veelgestelde vragen

1. Online ticketverkoop en entree

2. Tentoonstellingen en activiteiten

3. Toegankelijkheid mindervaliden

4. Persoonsgegevens

 • Wat doen wij met jouw persoonsgegevens?

  Meer informatie over hoe we met jouw gegevens omgaan vind je in onze privacy statement. Tevens ontvang je voorafgaand aan jouw bezoek een informatieve mail met hierin een routebeschrijving en informatie over het museum. Zo kunnen wij je voorafgaand aan jouw bezoek optimaal informeren. Na afloop van het bezoek ontvang je een mail met de vraag of je wilt deelnemen aan het publieksonderzoek. Dit helpt ons om jouw volgende bezoek te optimaliseren.